ΣΠΙΤΙ - ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ

Διαφορές και κώδικες των δύο φύλλων!

αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε με τους φίλους σας:

Εκτός απ’ τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των δύο φύλλων, ένας άνδρας έχει σημαντικές διαφορές με μία γυναίκα σε πολλούς τομείς. Οι δέκα βασικότερες διαφορές μας ως προς την αντίληψη, την συμπεριφορά, την επικοινωνία, τον τρόπο αντίδρασης…

Παρακολουθώντας τηλεόραση..

Για έναν άνδρα είναι αδύνατο να παρακολουθεί έναν αγώνα ποδοσφαίρου και να μιλάει συγχρόνως. Μια γυναίκα αντίθετα μπορεί την ώρα που βλέπει ένα σήριαλ, να μιλάει και στο κινητό ή να βάφει νύχια ή να πίνει καφέ ή να τρώει σαλάτα ή ….

Στο κατάστημα ρούχων…

Ένας άνδρας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί το κίτρινο και το πράσινο για παράδειγμα αφού είναι και τα δύο βασικά και ανοιχτά χρώματα δεν μπορούν να συνδυαστούν. Μια γυναίκα μπορεί να σταθεί και μία ώρα για να συνδυάσει το λαδί παντελόνι που μόλις πήρε με το ακριβώς ίδιου τόνου λαδί μπλουζάκι από πάνω…

Βγαίνοντας για φαγητό…

Στον άνδρα είναι αδιανόητο να καταλάβει γιατί εκείνη παραγγέλνει πάντα «ανάμικτα βραστά λαχανικά» για να συνοδεύσει το πιάτο της… αφού θα καταλήξει να του τρώει τις δικές του τηγανιτές πατάτες.

Ψάχνοντας την οδό…

Αν ρωτήσεις τον άνδρα για το πώς θα πάς κάπου, εκείνος θα σου απαντήσει πολύ συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας βασικές παραπλήσιες οδούς και λεωφόρους για να σε οδηγήσει. Αν ρωτήσεις την γυναίκα, εκείνη θα σε κατευθύνει μέσω μαγαζιών… λέγοντας: «Α! Για να πας στην Γρηγορίου Λαμπράκη; Ε, θα πας απ’ τον μεγάλο αυτόν κεντρικό που στη γωνία είναι το κινέζικο που είχαμε φάει την άλλη φορά με τα παιδιά και ακριβώς δίπλα είναι το μαγαζί με φορέματα, που την άλλη φορά είχε εκπτώσεις και είχα πάρει εκείνο το βραδινό το μαύρο με την Άννα και και…»

Στην μνήμη…

Οι γυναίκες έχουν το μοναδικό «γονιδιακό» προνόμιο να θυμούνται γιορτές, γενέθλια, επετείους, πρώτο ραντεβού, ημερομηνία πρόσληψης στη δουλειά και πολλά άλλα. Οι άνδρες  απ’ την άλλη, απλά δεν έχουν αυτό το «ημερολόγιο» στον εγκέφαλό τους.

Σ’ έναν καβγά…

Ο άνδρας λέει συνήθως πολύ συγκεκριμένα αυτό που θέλει χρησιμοποιώντας απλές και σύντομες προτάσεις! «π.χ. Θύμωσα που βγήκες για ποτό χτες!». Εκείνη απ’ την άλλη χρησιμοποιεί ολόκληρες παραγράφους σαν μια προφορική έκθεση, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους. Η γυναίκα έχει και το «γονιδιακό» προνόμιο να τελειώνει κάθε καβγά όταν θέλει εκείνη. Οτιδήποτε πεις μετά την τελευταία της κουβέντα… απλά είναι η αρχή για έναν καινούριο!

εκτυπώστε το άρθρο

Γράψε το δικό σου σχόλιο

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Το my family προτείνει ...