ΣΠΙΤΙ - ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ

Όλοι οι καλοί χωράνε!

αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε με τους φίλους σας:

Συχνά ένα σπίτι που πριν φιλοξενούσε ένα μόνο άτομο καλείται κάποια στιγμή να χωρέσει ένα δεύτερο και ίσως πολύ αργότερα κι άλλο και άλλο!

Αυτό συμβαίνει αν μιλήσουμε για το σπίτι της οικογένειας. Η αλήθεια είναι πως για να επιτύχουμε συνθήκες ομαλής συμβίωσης και συγκατοίκησης πρέπει εξασφαλίσουμε αρχικά στους εαυτούς μας, τα τετραγωνικά που θα μας επιτρέψουν να υπάρξουμε μαζί.

Δεν έχει σημασία αν θα έχουμε το σπίτι των ονείρων μας, αλλά αν έχουμε την διάθεση να το κάνουμε όσο πιο ονειρεμένο γίνεται.

Δεν έχει τόση σημασία αν ο καθένας μας έχει ένα δικό του δωμάτιο για τα χόμπυ ή την δουλειά του, αλλά να υπάρχει η γωνιά του καθενός με το χρώμα, την διάθεση και δικά του αγαπημένα πράγματα.

Έχει σημασία όλες οι γωνιές να ταιριάζουν μεταξύ τους, όχι για την αισθητική της οικογένειας, αλλά πολύ περισσότερο για την συνειδητοποίηση πως όλοι πραγματικά χωράμε…συμφωνούμε…ταιριάζουμε!

Έχει σημασία, η συμμετοχή μας και το αμοιβαίο ενδιαφέρον μας στη συντήρηση και τη χρήση των αντικειμένων του χώρου μας, για την εξασφάλιση μιας μεταξύ μας ομαλής καθημερινότητας.

Έχει σημασία να σεβόμαστε τις ανάγκες των συγκατοίκων μας, κατά προτεραιότητα Να κατανοούμε την ανάγκη γι’ απομόνωση κάποιες στιγμές, για ησυχία για «αέρα» στη σχέση μας. Να μοιραζόμαστε, να προσφέρουμε και να ζητάμε!

Σημασία έχει να περνάμε καλά μέσα στο σπίτι που ζούμε και αυτό χτίζεται και εδραιώνεται μέσα από τις συμπεριφορές όλων μας.

Αφήστε χώρο για τους άλλους και βρείτε τον δικό σας, μέσα από την δική τους διάθεση να σας χωρέσουν.

εκτυπώστε το άρθρο

Γράψε το δικό σου σχόλιο

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Το my family προτείνει ...