Ποιοί Είμαστε

Αγαπητέ αναγνώστη,

Σε καλώς ορίζουμε στο my family, σε καλώς ορίζουμε δηλαδή στην οικογένεια που σύντομα θα αισθανθείς δική σου!

Το my family, είναι ένας ιστότοπος, με αντικείμενο εσένα κι εμένα.

Αποτελεί δημιούργημα μιας παρέας φίλων, με διαφορετικές αναφορές, επαγγέλματα, προσανατολισμούς, σχέδια, χαρακτήρες, συμπεριφορές, που όμως εξακολουθούν να γοητεύονται από τους συμβολισμούς των λέξεων και με το my family βρήκαν τρόπο να εκφραστούν.

Εδώ θα βρεις πληροφορίες, ιδέες, απόψεις, οδηγίες, απαντήσεις, που αφορούν στη δημιουργία, τη δομή και την λειτουργία της οικογένειας, καθώς και τον ρόλο, τον τρόπο δράσης, τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του κάθε μέλους της.

Επίσης θα βρεις εναλλακτικές προτάσεις όπου τις χρειάζεσαι, σχόλια που δεν χρειάζεσαι, επιστημονικό λόγο, σοβαρές θέσεις αλλά και αφηγήσεις με χιούμορ, αστεία κι ανέκδοτα.

Μαζί, θα αναρωτηθούμε, θα προβληματιστούμε, θα απορήσουμε, θα αστειευτούμε, θα μιλήσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα χαλαρώσουμε, θα θυμώσουμε, θα συγκινηθούμε, θα μάθουμε, θα μεγαλώσουμε!

Γιατί, « αυτή η οικογένεια »…τα έχει απλώς, όλα!

Το my family, φιλοδοξεί να λειτουργήσει σαν άμεσος δέκτης κι επεξεργαστής της δικής σου άποψης ή εμπειρίας είτε θες να μας μιλήσεις σαν ειδικός με την ιδιότητα σου, είτε σαν απλός αλλά σκεπτόμενος αναγνώστης, γονέας, γιος, κόρη, φίλος ή φίλη!

Στόχος μας είναι να γίνει το my family ενδιάμεσος τόπος ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων, προβληματισμών μεταξύ ειδικού και μη. Για το λόγο αυτό προκαλούμε τα σχόλια σου σε κάθε άρθρο μας, αλλά και το δικό σου άρθρο στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.

Σκοπός μας, ο διάλογος μεταξύ μας! Γιατί η αλήθεια κρύβεται πάντα κάπου εκεί! Ανάμεσα στη δική σου και τη δική μου άποψη! Ανάμεσα σ΄ότι εσύ γνωρίζεις κι εγώ έχω ζήσει και αντίστροφα.

Άποψη μας, πως αν κάθε φορά μέσα σε κάθε οικογένεια, ή συντροφιά, ή κοινωνία, μπορούσε η εμπειρία να συναντήσει εύκολα τη γνώση τότε θα προλαμβάναμε τουλάχιστον τα μισά απ΄όσα σήμερα θεωρούμε αδιέξοδα.

Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της πρωτοβουλίας με την ενεργή συμμετοχή σου

κι ένα πρώτο…χαίρω πολύ!

Επιμέλεια my family

Κατερίνα Βέργου

MA in Clinical Psychology

Το my family προτείνει ...