ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

Αστεία, ανέκδοτα, παιχνιδίσματα, πειράγματα μεταξύ μας, για να ξεχαστούμε, να χαλαρώσουμε, να γελάσουμε ή .... να παγώσουμε!

Λάθος φαρμακείο…

Ο νεαρός Κώστας πάει σε ένα φαρμακείο (αρκετά απομακρυσμένο) από την περιοχή που έμενε και μπαίνει μέσα φουριόζος να αγοράσει ένα κουτί προφυλακτικά. Εκεί τον βλέπει ο φαρμακοποιός και τον ρωτά τι θα ήθελε.
– Ένα κουτί προφυλακτικά παρακαλώ.
– Ποια συσκευασία θέλετε;
– Ε, την μεγαλύτερη!! Σήμερα θα βγω ραντεβού με την κόπελα μου. Αρχικά θα πάμε στο σπίτι της για δείπνο και μετά βόλτα με το αυτοκίνητο. Είναι η πρώτη μας φορά που θα βγούμε μόνοι μας και είμαι σίγουρος οτι σήμερα θα γίνει. Άμα αρχίσουμε μέσα στο αυτοκίνητο.. μετά δεν θα μπορέσει να σταματήσει και σίγουρα θα το κάνουμε!
Το βράδυ πηγαίνει στο σπίτι της κοπέλας του και αφού κάθισαν όλη η οικογένεια στο τραπέζι.. εκείνος παρακαλεί να πει την προσευχή. Σηκώνεται αρχίζει να προσεύχεται και αφού τελειώνει το πάτερ ημών.. συνεχίζει να σιγομουρμουρίζει και να λέει διάφορα.
Εκνευρισμένη η κοπέλα του σκύβει προς το μέρος του και του λέει χαμηλόφωνα.
– Μα τι λες τόση ώρα; Δεν μου είχες πει ότι είσαι τόσο θρήσκος!
– Και εσύ δεν μου είχες πει οτι ο πατέρας σου, είναι φαρμακοποιός!

Παρεξήγηση….

Σε ένα σημείο της εθνικής οδού ένας νταλικιέρης τρέχει με μεγάλη ταχύτητα όταν ξαφνικά χτυπά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου ένα μικρό σπουργιτάκι. Ο νταλικιέρης σταματά αμέσως την νταλίκα του και κατεβαίνει κάτω να δει τι έχει συμβεί. Βρίσκει το μικρό σπουργιτάκι πεσμένο στον δρόμο και γεμάτο αίματα. Το πλησιάζει βλέπει οτι η καρδιά χτυπά ακόμα αμυδρά και το παίρνει στα χέρια του, το τυλίγει με το μπουφάν του και το πάει σπίτι του. Εκεί αφού το περιποιήθηκε καλά το βάζει σε ένα μεγάλο κλουβί με τροφή και νερό. Την επόμενη μέρα όταν το σπουργιτάκι ξύπνησε βλέπει τα κάγκελα γύρω του και λέει σπαραχτικά…
– Ω!!! Φυλακή!!! Πάει τον σκότωσα τον άνθρωπο!

Η αντίληψη της ώρας…

Σε μία συζήτηση μικρών μαθητών συζητούν ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι και ένα ελληνόπουλο.
Αρχικά μιλάει ο Τσε και λέει στους άλλους δύο.
– Εμένα ο μπαμπάς μου σχολάει στις 3:00 το μεσημέρι και με το νέο τραμ στην πόλη μας 3:05 είναι ήδη στο σπίτι και έχουμε αρχίσει να τρώμε.
Στην συνέχεια μιλάει ο Τζόναθαν και λέει στους άλλους δύο.
– Μα τι λέτε; Εμένα ο μπαμπάς μου δουλεύει στη ΝΑΣΑ και σχολάει στις 2:00 κάθε μεσημέρι. Με τον καινούριο πύραυλο όμως που έχουν εφεύρει, στις 3:30 είναι ήδη στο σπίτι και έχουμε στρώσει το τραπέζι.
Τέλος μιλάει και το ελληνοπούλο, το οποίο αρκετή ώρα “κρυφογελάει” ακούγοντας τα άλλα δύο.
– Δυστυχώς θα σας στενοχωρήσω αλλά ο πιο γρήγορος είναι ο δικός μου μπαμπάς. Ο μπαμπάς δουλεύει στο Δημόσιο, σχολάει στις 3:00 το μεσημέρι και ήδη στις 2:30 έχει φάει μεσημεριανό και έχει ξαπλώσει!

Σημαντική διαφορά…

Σε τι διαφέρουν οι νεαροί άνδρες από τους ώριμους;

Οι νεαροί συγκρίνουν τις “επιδόσεις” τους….

Οι ώριμοι συγκρίνουν τα κινητά τους…

Οι τοίχοι….

Τι μπορεί να λέει ο ένας τοίχος στον άλλον;

Θα τα πούμε στην γωνία!

Η visa…

O Γιώργος διηγείται στον Πέτρο ότι προχτές στο μετρό του έκλεψαν το πορτοφόλι και μέσα είχε και την visa του της Εθνικής.

– Μα καλά και γιατί δεν πας να το αναφέρεις στην τράπεζα να στην ακυρώσουν;

– Μα είσαι καλά; Αυτός που την έχει ξοδεύει λιγότερα από την γυναίκα μου!!

Ήταν και ψυχολόγος….

Ο Στράτος κάνει το πρώτο του delivery. Παραδίδει την πρώτη του πίτσα στο σπίτι του κυρίου Παπαγεωργίου. Φτάνοντας στο σπίτι, χτυπάει το κουδούνι… ανοίγει ο κ. Παπαγεωργίου και του λέει.

– Σ’ ευχαριστώ αγόρι μου. Ποιο είναι το συνηθισμένο φιλοδώρημα που σου αφήνουν;

– Ξέρετε ειναι το πρώτο μου delivery. Οι συνάδελφοι όμως μου είπαν πως αν καταφέρω να πάρω έστω και 50cents από τον κάθε μου πελάτη θα είμαι πολύ τυχερός.

– Εγώ θα σου αποδείξω λοιπόν πώς έχουν λάθος… και θα σου δώσω για φιλοδώρημα 10€!!

– Σας ευχαριστώ πολύ κύριε. Ξέρετε θέλω να μαζεύω τα φιλοδωρήματά μου για να μπορώ να πληρώνω τα δίδακτρα των σπουδών μου.

– Αλήθεια; και τι σπουδάζεις;

– Εφαρμοσμένη ψυχολογία!!

Ο γιος του Σεϊχη…

Πάει ο γιος του Άραβα Σεϊχη για σπουδές στην Αυστρία…

Μετά από τον πρώτο μήνα παραμονής του στο πανεπιστήμιο γράφει στους γονείς του.

“Αγαπημένοι μου γονείς,

Η Πράγα είναι μια πανέμορφη πόλη. Περνάω πολύ όμορφα εδώ και οι άνθρωποι ειναι πραγματικά πολύ φιλικοί. Το μόνο που με στενοχωρεί κάπως, είναι οτι ντρέπομαι όταν πηγαίνω στο πανεπιστήμιό μου με την χρυσή μερσεντές μου και βλέπω τον καθηγητή μου να πηγαίνει με το τραμ”.

Μετά από δύο εβδομάδες ήρθε η απάντηση των γονιών. Ένας φάκελος με μία επιταγή του 1.000.000 € και ένα σημείωμα. “Μη μας προσβάλεις άλλο παιδί μου, αγόρασε και εσύ ένα τραμ!”

Το my family προτείνει ...