ΑΤΖΕΝΤΑ

Η οικογένειά μας, είναι μία κοινωνικοποιημένη ομάδα! Για το λόγο αυτό στην ατζέντα της υπάρχουν όλες εκείνες οι επαφές που θα της φανούν ανά πάσα στιγμή χρήσιμες όχι μόνο για να επικοινωνήσει αλλά και για να τοποθετηθεί, να ακουστεί, να διεκδικήσει, να συμμετάσχει, να ενημερωθεί, να προστατευτεί και γενικά να είναι εκεί!

Ινστιτούτο Συστημικής Ανάλυσης της Συμπεριφοράς!

Το ΙΣΑΣ ιδρύθηκε το 2010. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό φορέα, που πρωτίστως αποσκοπεί στην εκπαίδευση και την θεραπεία παιδιών και εφήβων με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές, μαθησιακές δυσκολίες, διαταραχές λόγου και ομιλίας και άλλες ψυχοκοινωνικές δυσκολίες.

www.isas.gr

 

TACT HELLAS

Είναι μία αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία και μη κυβερνητική οργάνωση. Η φιλοσοφία της TACT HELLAS, είναι η εξατομικευμένη στήριξη ανθρώπων και παράλληλα η προσπάθεια εξάλειψης οποιασδήποτε κοινωνικής διάκρισης. Η επιθυμία της TACT HELLAS είναι ο κάθε άνθρωπος να ζήσει την ζωή που θέλει, μέσα στην κοινότητά του.

www.tacthellas.org

210 90 16 677

PSYCHANIMAL!

Το “PSYCHANIMAL” είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτιστικού, επιστημονικού, κοινωνικού και ζωοφιλικού χαρακτήρα. Ψυχολόγοι και άλλοι Επιστήμονες διαφόρων κλάδων, αλλά και απλοί εθελοντές που ασχολούνται αφιλοκερδώς με την ενημέρωση του κοινού και των υπηρεσιών σε θέματα Δικαιωμάτων και Προστασίας των Ζώων.

www.psychanimal.org

6979-780445 (καθημερινά από τις 2 – 4)

18 ΑΝΩ!

Η μονάδα απεξάρτησης των Αλκοολικών – Τοξικομανών 18ΑΝΩ του Ψ.Ν.Α. άρχισε να λειτουργεί από το 1969 έως το 1995, όπου και χωρίστηκε σε δύο ανεξάρτητα τμήματα Αλκοολικών και Τοξικομανών. Από το 1987 έως και σήμερα, η μονάδα του 18ΑΝΩ αναπτύσσεται διαρκώς σε τομείς, πρόληψης και επανένταξης.

www.18ano.gr

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΡΕΣΠΩΝ

Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών, είναι μία ανεξάρτητη, τοπική ΜΚΟ στην περιοχή των συνόρων της Ελλάδας με την Αλβανία και την πΓΔΜ. Εϊναι μια πρωτοβουλία που λειτουργεί σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, υλοποιώντας δράσεις στους τομείς, Νεολαία, Κοινωνία των πολιτών και Τουριστική Ανάπτυξη.

www.ctp.gr

23850 51332

PRAKSIS

H PRAKSIS, είναι μία ανεξάρτητη, μη κυβερνητική οργάνωση, με βασικό στόχο την δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης. Με παρακαταθήκη των “Γιατρών Χωρίς Σύνορα” διαθέτει δύο πολύ-ιατρεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα οποία προσφέρουν: δωρέαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, νομική βοήθεια, κοινωνική υποστήριξη, στέγαση και εργασιακή συμβουλευτική.

www.praksis.gr

210 5205200

ΝΗΦΑΛΙΟΙ στην υγειά μας

Οι “Νηφάλιοι”, είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία – μη κυβερνητική οργάνωση. Η κίνηση πολιτών “Νηφάλιοι”, ιδρύθηκε τον Μάιο του 2005 με σκοπό να βοηθήσει τον αλκοολικό και το περιβάλλον του.

www.nifalioi.gr

210 6852660

SAPT Hellas!

Η SAPT Hellas (Stray Action – Pet Therapy Hellas), είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2005 και με σκοπό, να ενημερώσει τα παιδιά για την σωστή συμπεριφορά τους απέναντι στους σκύλους, να προσφέρει κοινωνικό έργο σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί στην επίλυση του παρόντος “προβλήματος” των αδέσποτων σκύλων.

www.sapthellas.gr

τηλέφωνο (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00)

6974-481351 (κα. Χριστίνα Οικονόμου)

LALIBELA!

Φιλανθρωπικό σωματείο, κοινωνικής αλληλεγγύης, μη κυβερνητικού χαρακτήρα. Σκοπός του συλλόγου, η έμπρακτη συμπαράσταση στους ανθρώπους και κυρίως στα παιδιά της Αιθιοπίας με την παροχή υλικής, ηθικής και μορφωτικής βοήθειας.

www.lalibela.gr

210 32 27 478

ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ

Σωματείο μη κερδοσκοπικού και μη κυβερνητικού ιδιωτικού δικαίου. Ιδρύθηκε το 1983 με στόχο την διάγνωση και αντιμετώπιση παιδιών και εφήβων με αυτισμό ή ψύχωση, καθώς και την υποστήριξη των οικογενειών τους.

www.toperivolaki.gr

210 6641956-8

Το my family προτείνει ...