ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΩΡΑΙΑ

Προτάσεις για όλη την οικογένεια! Εξωτερικές δραστηριότητες για τον πολιτισμό, την τέχνη, το περιβάλλον, τον αθλητισμό, την υγεία, την παράδοση, την ιστορία μας, καθώς κι άλλες ψυχαγωγικές εναλλακτικές που προσφέρει η πόλη μας…

Πάμε παρέα με το Κεθεά Διάβαση…

Σας προσκαλούμε στο πασχαλινό παζάρι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ στη Στοά Κοραή (στάση μετρό : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ), την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 από τις 11.00 έως τις 21.00 και το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 από τις 11.00 έως τις 19.00.Θα βρείτε λαμπάδες, χειροποίητα δώρα και γλυκά, φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του προγράμματος.Τα έσοδα του Παζαριού θα διατεθούν για τις ανάγκες του Προγράμματος.
Ο χώρος αποτελεί ευγενική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής.

περισσότερες πληροφορίες στο KETHEADIAVASI

Πάμε παρέα στο Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθως & Παραμυθιών

To Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, μέλος του Διεθνούς Δικτύου για την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης, διοργανώνει, εκδηλώσεις στο πλαίσιο του εορτασμού στις 20,21 και 22 Μαρτίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: E-MYTHOS

Πάμε παρέα με τον Αρκτούρο…

Η καλλιτεχνική ομάδα «Λόγου Παίγνιον» διασκευάζει το κλασικό παραμύθι σε μία πιο δίκαιη εκδοχή για το λύκο σε μία παράσταση, τα κέρδη της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά στην ενίσχυση των δράσεων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Η παράσταση θα δοθεί αυτή την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 12.00μμ, στον χώρο του Impact HUBAthens (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, Αθήνα). Το εισιτήριο κοστίζει 10€.
Περισσότερες πληροφορίες: Δώρα Θανοπούλου: 6974188933, Έλενα Λάμπρου: 6973823425

πηγή:ARCTUROS

Πάμε παρέα με τον Αρχελών!

Αγαπητοί φίλοι, μέλη, εθελοντές και υποστηρικτές,

o Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια δράσης στο πεδίο και θα ήθελε να μοιραστεί μαζί σας την ιδιαίτερη αυτή ημέρα στα πλαίσια μιας ειδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στις 18:00, στο Αμφιθέατρο του «Αθήνα 9.84», Πειραιώς 100, Γκάζι (στάση ΜΕΤΡΟ: Κεραμεικός)

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά!

πηγή:ARCHELON

Πάμε παρέα στο βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ…

Τα βιβλιοπωλεία ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ και οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ προσκαλούν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, μικρούς και μεγάλους αναγνώστες στην παρουσίαση του βιβλίου ΑΧ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ του ΜΑΚΗ ΤΣΙΤΑ.

Πώς θα ήταν άραγε αν οι γονείς σου αργούσαν να ξυπνήσουν και να ετοιμαστούν; Κι αν άφηναν άνω κάτω το δωμάτιό τους; Κι αν δεν έπλεναν τα χέρια τους προτού καθίσουν για φαγητό; Κι αν οι διευθυντές στις δουλειές τους σου παραπονούνταν ότι είναι αφηρημένοι, νυσταγμένοι και κάνουν συνέχεια λάθη; Κι αν λέρωναν τα ρούχα τους, το πάτωμα και τους τοίχους; Κι αν αναγκαζόσουν να τους βάλεις τιμωρία;

Έλα στην παρουσίαση αυτού του βιβλίου που θα κάνει ο συγγραφέας του και θα καταλάβεις!

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ: Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6800644.

Πάμε παρέα με το Σπίρτο…

Την Παρασκευή 11/10 στις 19.00 θα γίνει, στο Σπίρτο, μια πρώτη συνάντηση για το μάθημα της Εικαστικής Ανακύκλωσης.

Στη συνάντηση θα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την καθηγήτρια και να τους γίνει μια παρουσίαση του μαθήματος.

Περισσότερα σχετικά με τη Εικαστική Ανακύκλωση μπορείτε να βρείτε εδώ :

περισσότερες πληροφορίες:

tospirto

Πάμε παρέα με την LALIBELA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Επίτιμο Προξενείο της Αιθιοπίας στην Ελλάδα σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον εορτασμό της «Εύρεσης του Τιμίου Σταυρού»
Την εκδήλωση διοργανώνει η Αιθιοπική Ορθόδοξη Εκκλησία της Αθήνας, υπό την αιγίδα του Επίτιμου Προξενείου της Αιθιοπίας, την Κυριακή 22a Σεπτεμβρίου 2013, στην Πλατεία Καραϊσκάκη Ζαππείου (οδός Ηρώδου Αττικού, απέναντι από το Καλλιμάρμαρο) Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδήλωσης

17.00 μμ: Έναρξη της Τελετής
17.00 μμ: Ψαλμοί και Τελετουργία της Εύρεσης του Τιμίου Σταυρού
19.00 μμ: Ομιλίες Επισήμων
19:30 μμ: Πυρπόληση «Ιερών» ξύλων
20:00 μμ: Λήξη της Τελετής

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τ: 210 9403483, ethiohonconsul@hotmail.com

πηγή:LALIBELA

Πάμε παρέα με τον ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ!

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ σας προσκαλεί στην Συνέντευξη Τύπου για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και ώρα 12:00 στην Αίγλη Ζαπείου (Αίθουσα Prive).

πηγή: AGALIAZO

Πάμε παρέα με τον σύλλογο Αγκαλιάζω!

Ο Όμιλος εθελοντών κατά του καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην συνέντευξη τύπου για τον καρκίνο του δέρματος και το μελάνωμα, την Δεύτερα 15 Ιουλίου 2013 και ώρα 12:00 στην Αίγλη Ζαππείου – Αίθουσα Prive.
Ομιλητές:
Ολυμπία Χαλδαίου – Μπήτρου
Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ
Δρ. Δημήτριος Μπαφαλούκος
Παθολόγος – Ογκολόγος, Διευθυντής Α’ Ογκολογικής Κλινικής Νοσοκομείο METROPOLITAN, Καθηγητής Ογκολογίας ΤΕΙ Αθήνας
Θεοδόσης Αλέστας
(MD, PhD) Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

πηγή: AGALIAZO

Το my family προτείνει ...