ΕΧΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ - July 10, 2014

LALIBELA: Ομάδες Αλληλεγγύης – “Έλα και εσύ”

αν σας άρεσε το άρθρο μοιραστείτε με τους φίλους σας:

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα

H Lalibela κλείνει φέτος 18 χρόνια ζωής, συνεχούς δράσης και προσφοράς. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είστε όλοι εσείς, που τόσα χρόνια προσφέρετε την αγάπη, την υποστήριξη και το χρόνο σας σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν! Μετά από 18 χρόνια στην Αιθιοπία, από τα 1.227 παιδιά που έχει αναλάβει συνολικά η Lalibela, ήδη 422 έχουν ολοκληρώσει το Πρόγραμμα και 132 βρίσκονται σήμερα σε Πανεπιστήμια και τεχνικές σχολές.

Λόγω της περιόδου κρίσης που διανύουμε, κάποιοι ανάδοχοι γονείς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν στη διαβίωση των παιδιών στην Αιθιοπία. Για να μην βρεθούν τα παιδιά αυτά και πάλι στο δρόμο, η Lalibela καλύπτει τα έξοδά τους μέχρι να μπορέσουν νέοι ανάδοχοι γονείς να τα αναλάβουν. Σήμερα, 50 περίπου παιδιά βρίσκονται σε αυτό το καθεστώς.

Κάνοντας τώρα μια δωρεά, μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες των παιδιών αυτών αναλαμβάνοντας τη διατροφή, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή την εκπαίδευσή τους για ένα μήνα ή και για μεγαλύτερο διάστημα. Προσφέροντας 5, 10, 15, 30 ευρώ ή περισσότερα, γίνεστε μέλος της Ομάδας Αλληλεγγύης, μιας δεξαμενής ανθρώπων που υποστηρίζουν αυτά τα 50 παιδιά. Θα είστε κι εσείς «ανάδοχος» των αναγκών μιας ομάδας παιδιών που έχει αναλάβει η Lalibela.

Με την καρδιά και το νου πάντα στα παιδιά μας, σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

πηγή:LALIBELA

εκτυπώστε το άρθρο

Το my family προτείνει ...